Salon BabyBoom - Exposanten

CSD

Bezoek hun website

De CSD biedt verschillende diensten aan op het grondgebied van Brussel, aan mensen die hun autonomie verliezen en thuis willen blijven, voor ouderen, mensen met een handicap, maar ook voor toekomstige/jonge moeders voor pre- en postnatale zorg.

Onze dienstverleners zijn er om u te helpen, met u, bij u thuis: huishoudhulp (huishouden), familiehulp (boodschappen, koken, enz.), verzorger, verpleegster, vroedvrouwen, fysiotherapeut en thuisopvang voor zieke kinderen. Ons callcenter is 7 dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar. We bezorgen ook dagelijks warme maaltijden thuis, aangepast aan de behoeften (diabetisch dieet, enz.).

Onze vroedvrouwen geven de voorkeur aan een op maat gemaakte aanpak bij u thuis, binnen je familiecocon, voor :

– Uw zwangerschapsmonitoring (uitstrijkjes, bloedtesten voor CMV, toxoplasmose, diabetes), evenals voor risicovolle zwangerschappen (thuismonitoring), maar ook massages voor zwangere vrouwen ;

– Uw voorbereiding aan de bevalling ;

– Uw consulten na de geboorte. Wat u ontslagdag uit het ziekenhuis ook is, komt de vroedvrouw u de volgende dag bezoeken. Dan worden bezoeken georganiseerd volgens uw behoeften, of het nu voor uw zorg is (bloeddruk, verzorging van wonden in geval van een keizersnede of episiotomie, toezicht op de borstvoeding …) of die van uw baby (bloedonderzoek, gewicht, temperatuur, kleur …).

Een waardvolle hulp in ieder geval, bij u thuis!

  • Stand Centrale de Soins & Services à Domicile de Bruxelles