Salon BabyBoom - Exposanten

Joolz

Bezoek hun website

Op zoek naar een duurzame kinderwagen of ideale reisbuggy, met superieur comfort, slimme oplossingen en intuïtief design? Joolz biedt verschillende modellen voor verschillende soorten gebruik. Laat u informeren op de stand van Joolz over de verschillen en ervaar het zelf om de juiste keuze te maken.
Joolz Aer: more than a buggy
Joolz Hub: compact & comfortabel
Joolz Day: stijlvol & compleet
Joolz Geo: comfortabel & alles-in-één

Wij houden ervan om het leven te vieren. De eerste keer dat u uw kindje in uw armen houdt, de eerste lachjes en al die andere gelukkige eerste keren. Bij Joolz zijn de meesten zelf ouders, dus we weten met welke uitdagingen u te maken krijgt als kersverse ouder. Al die momenten zijn voor ons dan ook een bron van inspiratie. Met onze producten en duurzame initiatieven willen we het leven van u en uw kindje plezieriger, makkelijker én beter maken. Dat noemen we Positive Design.
Wist u trouwens dat Joolz een levenslange garantie biedt op haar kinderwagens? U hoeft de wagen alleen even te registreren na aankoop.
Op de Babyboom beurs ontvangt u bij aankoop van een Joolz kinderwagen maar liefst 10% korting, m.u.v. Joolz Aer. Daarnaast krijgt u een bijpassende verzorgingstas gratis en het inspirerende boek ‘Moeder Genoeg’, van Florine Duif, cadeau!
Tot dan en Enjoy the ride!

  • Stand Joolz