Salon BabyBoom - Exposanten

LITTLE CHARLY

Bezoek hun website

“Ontworpen door een mama voor mama’s”.

Little Charly is een Belgisch merk van ecologisch verantwoorde kinderverzorgingsartikelen. Het merk richt, zich tot toekomstige en jonge ouders om hun pasgeborenen baby’s en hun kinderen te kleden.

De kledij en decoratie-artikelen zijn ecologisch verantwoord dankzij, de certificering van de gebruikte stoffen en omdat ze volledig in Belgische ateliers zijn vervaardigd (korte productieketen).

Little Charly sluit perfect aan bij ouders voor wie gezondheid en het welzijn van hun baby en het milieu voorop staan. Little Charly biedt namelijk kwaliteitsvolle producten aan die aangepast zijn aan de gevoelige huid van pas geboren baby’s en kiest resoluut voor een korte keten om zijn ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden.

Little Charly is ook chique en elegant. En straalt een optimisme uit dankzij de tijdloze en kleurrijke motieven vervat tot in de kleinste details. De stoffen zijn zorgvuldig gekozen om een vleugje originaliteit toe te voegen!

LITTLE CHARLY is ook en vooral een team op mensenmaat, optimistisch en zeer gemotiveerd om u het beste voor uw kleintjes te geven!
Het zal voor ons altijd een waar genoegen zijn u adviseren en te steunen bij alle stappen die naar het moederschap leiden.

Waar kunt u ons vinden? In onze online winkel op www.littlecharly.com
Maar ook in sommige winkels in België, op beurzen, sociale media en tijdens privé of kortstondige verkopen die zullen worden meegedeeld op onze sociale mediakanalen @Littlecharlybelgium

Een mooi merk met sterke waarden om zo snel mogelijk te ontdekken!

  • Stand Little Charly

Ontdek hier de Covid maatregelen

De Babyboom beurs is een verwelkomende plaats van uitwisseling die zwangere vrouwen, jonge kinderen, gezondheids- en kinderverzorgingsdeskundigen en vele bezoekers samenbrengt. Daarom is het van essentieel belang de veiligheid van iedereen te waarborgen door de risico's van besmetting zoveel mogelijk te beperken.

Ontdek hier de
Covid maatregelen