Salon BabyBoom - Exposanten

Louis Le Sec

PRAKTISCH EN MOOI

Het bedlinnen beschermt het beddengoed (dekbed, kussen, matras) tegen kleine dagelijkse ongelukjes en verlengt zo haar levensduur. Het biedt ook een bescherming tegen huismijt, bacteriën en virussen.

De all around kan overal en voor alles worden gebruikt. Het is waterdicht en antibacterieel.
De badcape heeft een uniek ontwerp waardoor u niet alleen uw handen vrij heeft om uw baby goed vast te houden, maar ook biedt hij u de bescherming tegen het badwater en toiletartikelen. Zo kunt u zich volledig concentreren op de veiligheid en verzorging van uw kindje.
Het slabbetje ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook zacht, absorberend, makkelijk te bevestigen en bovendien waterdicht.

De hoezen voor aankleedkussen en voedingskussen beschermen niet alleen tegen vocht door kleine ongelukjes als reflux, lekkage, urine, maar ze zijn ook waterdicht en antibacterieel. Ze verlengen de levensduur van de kussens en bieden optimaal comfort voor moeder en baby.

LEUK VOOR KINDEREN

Welk kindje wil nu niet slapen in een bos? Of samen met de beer op avontuur. Of samen met u alle blaadjes aan de bomen ontdekken en tellen?

Natuurlijk kan er ook gekozen worden voor een lievelingskleur en bieden wij de producten aan in verschillende kleuren en dessins. Het bedlinnen van Louis le Sec biedt het allemaal. De producten zijn combineerbaar en nog leuker, aan twee kanten te gebruiken.

  • Stand Web Village