Zwanger en fit

Workshops / Conferenties
Zwanger en fit
Zone 2

23 Oktober

16:00 - 16:45

24 Oktober

16:00 - 16:45
Zone 2

De zwangerschap is een bijzonder moment in het leven van een vrouw. Fit blijven terwijl ons lichaam extreem snelle veranderingen ondergaat, is niet gemakkelijk. Het is bewezen dat actief blijven en bewegen tijdens de zwangerschap veel voordelen heeft voor de gezondheid van de aanstaande moeder en haar baby. Welke sport moet je uitoefenen? Welke bewegingen zijn veilig voor de zwangerschap?
Onze sportcoach, Yuji, zal u een sportsessie voorstellen, toegankelijk voor iedereen, die u thuis kunt beoefenen ongeacht de duur van uw zwangerschap.

Was je sportief voor je zwanger werd? Ben je zwanger en wil je ondanks je bolle buik toch kunnen bewegen? Voel je je goed in je vel en wil je even tijd voor jezelf? Moedigt je arts of verloskundige je aan om te bewegen? Het beoefenen van fysieke activiteit tijdens de zwangerschap heeft veel voordelen voor de fysieke en mentale gezondheid van de aanstaande moeder. Het is echter niet altijd gemakkelijk om te weten welke sport je mag beoefenen. Tijdens deze workshop bieden we je eenvoudige, zachte oefeningen die voor iedereen toegankelijk zijn, ongeacht je fysieke niveau en de fase van je zwangerschap. Er is geen apparatuur voor nodig en je kunt thuis oefenen in je woonkamer. Je verlaat de sessie, die 45 minuten duurt, met veel kleine oefeningen om dagelijks uit te voeren.

Inschrijvingen gebeuren de dag zelf, ter plaatse. Kom gewoon naar zone 3 waar de workshop plaatsvindt en we reserveren graag een plaats voor je. Houd er rekening mee dat het aantal plaatsen beperkt is tot 15, dus zorg dat je ruim van tevoren aanwezig bent om zeker te zijn dat je kans maakt op een plekje. Noteer ook dat deze workshop in het Frans en Engels wordt gegeven. Het is niet nodig om bepaalde sportkleding te hebben. Een outfit die beweging toelaat is meer dan voldoende.

Ontdek hier de Covid maatregelen

De Babyboom beurs is een verwelkomende plaats van uitwisseling die zwangere vrouwen, jonge kinderen, gezondheids- en kinderverzorgingsdeskundigen en vele bezoekers samenbrengt. Daarom is het van essentieel belang de veiligheid van iedereen te waarborgen door de risico's van besmetting zoveel mogelijk te beperken.

Ontdek hier de
Covid maatregelen