5 tips voor een geslaagd beursbezoek

Spotlight
5 tips voor een geslaagd beursbezoek
Ervaring

Of je nu voor een dag of alle drie dagen naar onze beurs komt, je komt ongetwijfeld tijd tekort.

Om je niet teleurgesteld huiswaarts te laten keren, geven we je een aantal tips om zoveel mogelijk uit je beursbezoek te halen.

1. De  Vippas

Deze pas is een absolute must voor een geslaagd beursbezoek en biedt met tal van voordelen.

Nog voordat je voorbij de deuren van de beurs bent, geniet je al voordeel. Toon je pas aan de ingang en je vermijdt de wachtrijen. Je ontvangt bovendien een bijzonder vip-geschenkenpakket met producten, staaltjes en informatie om je baby te verzorgen.

En dan is het zover. Je bent nu op de grootste beurs voor jonge en aanstaande ouders. Veel plezier!

Als  je toe bent aan een pauze en even uit wilt blazen, ga dan naar de vipruimte, waar jou een gratis drankje en hapje aangeboden worden.

Je ziet, met deze pas kan je beursuitstap gewoon niet stuk.

2.      Lezingen en workshops

Niets zo leerrijk en boeiend als lezingen en workshops die je vooruit helpen in je nieuwe rol als ouder.

Op verschillende uren van de dag, drie dagen lang, bieden wij deze aan. Raadpleeg het programma en mis geen enkele van deze boeiende activiteiten!

Welke onderwerpen komen onder andere op de lezingen aan bod?  ‘Je baby veilig in de wagen’, ‘Welke huidverzorgingsproducten zijn goed voor je baby?’ of nog ‘Waarom vaccineren? Hoe en wat ?’. In de workshops kan je dan weer leren masseren. Een stevig programma, niet ?

Je hoeft hiervoor niet te reserveren, maar kom gewoon op de dag zelf naar de plek waar de lezingen en workshops plaatsvinden en we zetten je op de deelnemerslijst. Wees op tijd,  zodat de sessies op tijd kunnen starten en je ze van begin tot einde kan volgen.

3. Bijzondere voorzieningen

Kom je met je kindje?  Leuk, jouw schat is welkom! Met speciale ruimten waar je kleintje zich als thuis zal voelen.

Als je even je handen vrij wilt hebben, kan je kindje terecht in onze  kinderopvang, waar lieve kinderverzorgers zich over hem ontfermen zolang als nodig.

Moet je kindje verschoond worden? Pampers richtte hier een speciale ruimte voor in zodat je je baby in alle rust kunt verschonen, met een gratis luier  van Pampers.

Baby’s moeten regelmatig ook eten, nogal logisch als je nog zoveel moet groeien. Don’ t worry, je kan je kleintje in alle rust voeden in een speciaal hiervoor door SPA ingerichte ruimte.

Natuurlijk is je baby de ster van de Babyboombeurs, maar ook jullie, ouders, hebben recht op een eigen stek.  Dus, als de vermoeidheid toeslaat, kunnen jullie uitblazen in de rusthoek.

4. Restauratie

Na enkele uren rondwandelen op onze beurs begint je maag te grommen.  Houd even halt om de honger in je buik te stillen en je kan weer vol energie voort je honger naar informatie verzadigen.

In de Healthy Food Truck Village vind je ongetwijfeld jouw ideale hap. En ook op een beurs kun je evenwichtig en gezond eten. Zo kan je genieten van een lekkere pasta of iets bestellen bij  le Pain Quotidien.

Zoetebekken kunnen terecht in de stand met cupcakes;  heerlijke dessertjes die iedereen weten te verleiden.

5. Op schattenjacht

Word voor een dag weer kind en doe mee aan de grote schattenjacht die de beurs organiseert. Aan het eind hiervan maak je kans op echt mooie geschenken van onze partners.  Geloof je ons niet?  Oké, we noemen een paar voorbeelden: een babykamer, buggy’s, autozitjes… Dus, een gewaarschuwd ouder…

Verlies geen tijd op de beurs zelf en bereid je thuis al voor op deze schattenjacht. Download de app MyBabyboom hier beschikbaar voor Google Play en hier voor de Apple Store, en schrijf je in. Voor meer informatie over dit spel, ga naar het volledige artikel met deze link.


In hetzelfde thema

Ervaring
Kinderopvang

Kinderopvang

Ervaring
Waar een hapje eten op de beurs?

Waar een hapje eten op de beurs?

Ervaring
Onze beursgeschenken

Onze beursgeschenken