Shopping Avenue

Spotlight
Shopping Avenue
Ervaring

De meest geliefde plek op de beurs.  Geen wonder ook: in de Shopping Avenue vind je talrijke kinderwinkels. Alles op één plek! Kan je je het al voorstellen? Pure luxe is dit; je moet geen kilometers afleggen om al wat je nodig hebt voor je baby te vinden.

Een buitenkans om goede zaken te doen, het beste voor je kindje te kopen of mooie geschenken voor andere kersverse of toekomstige ouders mee naar huis te nemen.  Verwen ook jezelf, met mooie nachtkledij, een nieuwe outfit of een originele fopspeenclip.

De aanwezigheid van echte vaklui in de Shopping Avenue geeft je winkelervaring nog een extra dimensie. Profiteer van hun vakkennis over de grote waaier van artikelen om je kind te verwennen.

Kleding, kinderverzorgingsartikelen, speelgoed, benodigdheden voor de babykamer: kiezen zal moeilijk zijn.


In hetzelfde thema

Ervaring
Wat maakt onze Babyboom Beurs een bezoek absoluut waard?

Wat maakt onze Babyboom Beurs een bezoek absoluut waard?

Ervaring
Rustruimten

Rustruimten

Ervaring
De borstvoedingsruimte

De borstvoedingsruimte

Ontdek hier de Covid maatregelen

De Babyboom beurs is een verwelkomende plaats van uitwisseling die zwangere vrouwen, jonge kinderen, gezondheids- en kinderverzorgingsdeskundigen en vele bezoekers samenbrengt. Daarom is het van essentieel belang de veiligheid van iedereen te waarborgen door de risico's van besmetting zoveel mogelijk te beperken.

Ontdek hier de
Covid maatregelen