Onze beursgeschenken

Spotlight
Onze beursgeschenken
Ervaring

We verwennen je graag; zo zijn we nu eenmaal bij Babyboom. Buiten het organiseren van de grootste beurs voor toekomstige en jonge ouders willen we je nog extra plezieren, we weten immers dat ons publiek veeleisend is. Daarom hebben we naast de geschenkpakketten die je ontvangt vanaf je zwangerschap totdat je kindje 2 jaar is  een speciaal geschenkpakket samengesteld voor je bezoek aan de beurs.

De geschenkpakketten

Bij aankomst op de beurs geven wij je een geschenkpakket met producten, monsters en informatie op maat van je kindje. Zodra je je bezoek start, word je overladen met geschenken! We gaan je hier niet meer over vertellen, om de verrassing bij het openen van je pakje niet te verknoeien.

Wil je nog meer van het goede? Ook daar hebben we aan gedacht.

De schattenjacht

Tijdens de 3 dagen van de Babyboom Beurs organiseren wij een schattenjacht waaraan iedereen kan deelnemen. Win een babykamer, buggy’s, autostoeltjes, kinderstoeltjes en een heleboel andere eersteklas geschenken!

Om mee te spelen en kans te maken op één van de prijzen download je de app MyBabyboom hier voor Google Play of hier voor de Apple Store. Als je je eenmaal hebt geregistreerd, kan je op schattenjacht vertrekken!

Verken de stands op de beurs om er de letters te verzamelen die samen de geheime zin vormen.

Voer elke letter in de app onder de hiervoor voorziene beurstab in.  Als je de zin gevonden hebt, scan je je gsm in bij de terminal naast de befaamde geschenkenpiramide.

5 keer per dag worden de winnaars uitgeloot, dus je maakt 5 x kans om prachtige geschenken te winnen. Kinderspel!

Wedstrijden van de partners standhouders

Ook onze partners hebben verschillende wedstrijden georganiseerd speciaal voor de Babyboom Beurs, waaraan je al dan niet kan deelnemen.

Informeer je bij de verschillende standhouders en waag je kans om mooie geschenken te winnen voor jou en je baby.

De verwennerij stopt gewoon niet!


In hetzelfde thema

Ervaring
Kinderopvang

Kinderopvang

Ervaring
Waar een hapje eten op de beurs?

Waar een hapje eten op de beurs?

Ervaring
Shopping Avenue

Shopping Avenue